&TennisAcademy voor verenigingen

Wat kan &TennisAcademy betekenen voor uw vereniging?

Alle tennisleraren, trainers en coaches zijn in het bezit van een geldige KNLTB-licentie. Daarnaast zijn al onze trainers op de hoogte van de modernste lesgeefmethoden en technieken, zoals Tenniskids en Motorisch leren. Door middel van permanente educatie (zowel intern- als extern) blijven onze trainers up-do-date en weten zij de kennis en vaardigheden op de juiste manier over te brengen. Niet zes verschillende aanwijzingen, maar die ene juiste! Of nog beter: ervoor zorgen dat de leerling het zelf ontdekt! Geen ‘rijtjestennis’ maar allemaal tegelijkertijd oefenen en leren.

In de benaderingen staat de leerling altijd centraal en dat dragen wij uit. Alle trainers delen dezelfde kernwaarden, waarbij dienstbaarheid en betrokkenheid van groot belang zijn. We besteden aandacht aan alle facetten van tennis. We zijn onderscheidend omdat we tevens gericht aandacht besteden aan de mentale kant van tennis en niet alleen aan de techniek, tactiek en conditie. Het is immers vreemd dat wanneer de mentale kant van tennis vaak doorslaggevend is in wedstrijden, daar in de regel weinig op wordt getraind.

Ons activiteitenprogramma maken wij altijd in samenspraak met de jeugd- of activiteitencommissie. Zo zorgen wij ervoor dat onze trainers een bijdrage kunnen leveren wanneer dat gewenst is. Tevens nemen wij werk uit handen van deze commissies door zelf actief te zijn in organiseren. Naast het lesgeven hebben onze trainers de taak om mee te helpen met activiteiten en deze te organiseren. Het is voor een vereniging  vanaf het start van het seizoen volledig transparant wat een trainer naast het lesgeven nog meer voor de club gaat doen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@entennisacademy.nl.