&Tennis Academy

Passie voor de tennissport, dat is wat ons drijft! En deze passie delen wij graag met andere tennisliefhebbers, van jong tot oud, van beginner tot prof. Met veel energie en enthousiasme verzorgt het team van &TennisAcademy een breed dienstenpakket op het gebied van tennistraining en begeleiding. 

&TennisAcademy is opgericht door de ervaren trainers Honzik Pavel en Yoran Verschoor. Zij delen niet alleen een grote passie voor tennis, maar zijn ook goede vrienden, teamgenoten, beide werkzaam als sportpsycholoog en auteurs van meerdere handboekjes over de mentale aspecten van tennis (zie www.entennis.nl). Honzik is in 2014 in dienst getreden van de KNLTB. Yoran Verschoor is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de tennisschool. Samen met de andere ambitieuze en gekwalificeerde trainers, vormen hij het trainersteam van &TennisAcademy.

&TennisAcademy is actief bij tennisverengingen De Vliegende Hollander (Amstelveen) en LTC Keenenburg (Schipluiden). Daarnaast begeleiden wij verschillende individuele spelers, van jonge talenten tot fulltimers.

Deel jij de passie voor tennis? Vraag naar de mogelijkheden om te trainen bij &TennisAcademy via contact@entennisacademy.nl.