Trainers

oran Verschoor

Functie: Hoofdtrainer LTC Keenenburg
Contact: yoran@entennisacademy.nl | 0623713937
Passie voor tennis: Tennis is altijd een belangrijk onderdeel van zijn leven geweest. Yoran volgde de jeugd bondstraining en is al jarenlang categorie 2-speler. In 2007 stond Yoran ook op de ATP wereldranglijst. Hij is nog steeds actief in de eredivisie herencompetitie op zondag. Yoran is tevens werkzaam als sport- en prestatiepsycholoog bij Intrinsiq. Samen met Honzik Pavel schrijft hij handboekjes over de mentale aspecten in tennis.
  Yoran Verschoor
     

Egi Morkevicius

Functie: Trainer LTC Keenenburg
Contact: egidijus.morkevicius@gmail.com | 0687206667
Passie voor tennis: Hi, my name is Egi and I'm from Lithuania. I'm 23 years old. At age 18 I moved to Holland due to a better lifestyle and more opportunities to play and teach tennis. All my time in Holland, till now, I was playing tennis and I like to teach some good stuff to others too. I consider myself as a young coach, but I'm motivated to do my job as good as possible. My dreamgoal is to once start my own tennis academy in Lithuania.
I will teach mainly in English, but I look forward to learn more Dutch from you. See you soon on court.
 
   Egi
     
Functie: Trainster LTC Keenenburg
Contact: jenya@live.nl | 0629029377
Passie voor tennis: Jenya Babochkina (1984), heeft een lange professionele carrière achter de rug als Tennis profspeelsters. Ze behoorde tot de golf van sterke Russische tennisvrouwen. Jenya was o.a. de landskampioen van Oezbekistan, zowel in Dames Enkel als Dames Dubbelspel en heeft ook vaak deelgenomen aan ITF toernooien. Naast haar profcarrière, heeft ze de 4 jaar HBO-studie bij de Hoge Pedagogische en Sport Academie (The State Institute of Physical Culture) in Tashkent gevolgd en in 2005 het diploma behaald met specialisatie Tennis. Dit diploma is volledig erkend door de Nederlandse Ministerie van Onderwijs, met het recht om als Tennis Trainer en ook als Leraar Lichamelijke Opvoeding in Nederland te werken. Zij is in het bezit van de geldige KNLTB Trainer Licentie. Ze heeft ook verschillende workshops/opleidingen van ITF (International Tennis Federatie) voor de International Coaches gevolgd.
  Jenya