Nieuws

Schrijf je nu in voor tennislessen bij LTC Keenenburg in de zomerperiode 2022

De inschrijving voor tennislessen in het zomerseizoen bij LTC Keenenburg is geopend. De trainingen starten begin april. U kunt weer kiezen uit verschillende lespakketten en u kunt zich als groep of individueel aanmelden. Geef uw wensen aan en wij zoeken voor u de beste oplossing. Aanmelden kan via deze site door links in het menu te klikken op 'inschrijven tennisles'. Of stuur een email naar yoran@entennisacademy.nl.

Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.

Trainersteam &Tennis Academy

Rick, Jenya en Yoran

 

Nieuw contract t/m 2024

LTC Keenenburg en &Tennis Academy hebben opnieuw het vertrouwen in elkaar uitgesproken door het contract te verlengen t/m 2024. Namens het bestuur van de club schudden Diedeke, Marga en Simone de hand van Yoran namens de tennisschool. We gaan er mooie tennisseizoenen van maken!

Ondertekening contract

 

Jeugdactie LTC Keenenburg met gratis tennisracket

Voor nieuwe jeugdleden van LTC Keenenburg is er een mooie actie. Ontvang een jaar lidmaatschap van de club en een gratis tennisracket. Vul een inschrijformulier in via 'LTC Keenenburg > aanmelden tennislessen' om gebruik te maken van deze actie en vermeldt 'jeugdpakket' bij opmerkingen.

Jeugdpakket

 

Extra inlooptrainingen voor jeugd

In de weken voor de start van het nieuwe lesseizoen organiseert &Tennis Academy drie extra inlooptrainingen voor alle jeugd van LTC Keenenburg. Met het deelnemen aan deze inlooptrainingen kun je punten verdienen. Aan het einde staat er voor de speler met de meeste punten een leuke prijs te wachten.

Het puntensysteem werkt als volgt. Per inlooptraining waar je aanwezig bent verdien je 5 punten. Tijdens de trainingen speel je verschillende korte wedstrijdjes tegen andere jeugdspelers. Meestal speel je tegen spelers van je eigen niveau, soms heb je misschien een makkelijke of een moeilijke tegenstander. Wanneer je een wedstrijdje verliest verdien je 1 punt. Bij een gelijkspel ontvang je 2 punten. En bij een gewonnen wedstrijdje verdien je 3 punten. Na drie weken maken wij de balans op en krijgt de speler met de meeste punten een prijsje. En…. Door drie keer aanwezig te zijn verdien je dus al 15 punten!!

De trainingen worden gegeven op:

Dinsdag 22 september 16u00 – 17u30;

Dinsdag 29 september 16u00 – 17u30;

Dinsdag 6 oktober 16u00 – 17u30.

De inlooptrainingen zijn GRATIS, dus mis ze niet. Wel hopen wij dat jullie natuurlijk allemaal weer van de partij zijn bij de tennislessen in het najaar en de winter. Deze lescyclus start in de week na de inlooptrainingen en je kunt je via deze site (inschrijven winter) aanmelden.

Graag horen wij van jullie even van te voren wanneer jullie van plan zijn te komen. We kunnen dan alvast een indeling maken. Mocht je toch onverhoopt een keer niet kunnen of toch een keer extra mee willen doen, is dat geen probleem. Stuur dus zo snel mogelijk even een email naar yoran@entennisacademy.nl met de data van de trainingen waar jij bij wil zijn!

 

Extra wedstrijdtrainingen in maart

Op zaterdag 14 en 21 maart organiseren wij twee extra wedstrijdtrainingen ter voorbereiding op de competitie en/of toernooien, waarin het spelen van enkelspel en/of dubbelspel centraal staat.

De volgende trainingen staan op deze data op het programma:

12-13uur volwassenen;

13-14uur volwassenen;

14-15uur jeugd.

Kosten voor deze twee trainingen (14 én 21 maart) van een uur bedragen 10euro p.p. (betalen bij aanvang). Er kunnen maximaal 10 personen per uur deelnemen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar yoran@entennisacademy.nl. Geef daarbij (volwassenen) even aan naar welke aanvangstijd (12u00 of 13u00) je voorkeur uit gaat.

 

Inschrijving zomerseizoen geopend

Vanaf heden is inschrijvingen voor de zomerlessen weer mogelijk. Zoals elk jaar is er een ruime keuze voor alle leden. Voor alle trainingen (behalve de 'proeflessen' en de eerste cursus 'Tennis for Kids') geldt dat lidmaatschap bij LTC Keenenburg verplicht is. De trainingen starten begin april! Klik op 'inschrijven zomer' voor het digitale inschrijfformulier.

 

Jeugd van LTC Keenenburg wordt steeds beter!

De jonge jeugd van LTC Keenenburg wordt steeds beter. Ook tijdens de winterperiode wordt er, soms door weer en wind, hard getraind op de buitenbanen van de club. Vanaf april zijn er ook weer twee jeugdteams die uit gaan komen voor de club in de voorjaarscompetitie.

Kom gerust eens langs om te kijken. Er wordt in de winterperiode lesgegeven op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Op de foto ziet u Anastasia Knijnenburg in actie tijdens een training. Ga zo door Anastasia!

Anastasia  

 

Wedstrijdtraining en 5km hardlopen

Op 13 december stond er een wedstrijdtraining op het programma, waarin een aantal spelers onderlinge wedstrijden hebben gespeeld. Na afloop van de wedstrijden hebben de spelers zich extra in het zweet gewerkt door 5 km hard te lopen. Hieronder de resultaten en foto's:

Uitslagen wedstrijden:
Jeroen - Tessa 4-6 2-6
Arnoud - Alwin 6-2 2-6 6-4

Uitslag 5km hardlopen:
Yoran 21.28min
Alwin 24.30min
Arnoud 24.32min
Jeroen 28.10min

Wedstrijdtraining Hardlopen

 

Clinic voor kinderen buitenschoolse opvang

Op 11 september heeft &TennisAcademy een nieuwe kennismakingscursus voor kinderen van Kinderopvangorganisatie 't Kickertje afgetrapt met een clinic voor 14 kids. Bij prachtig zonnig weer hebben de kinderen spelletjes gedaan, de basisslagen geleerd en zelfs al rally's gespeeld!

clinic
clinic1

 

Scholentennis bij LTC Keenenburg

Op 1 april stond weer het jaarlijkse scholentennis op het programma. Kinderen van de basisscholen uit Schipluiden hebben op de banen van tennisvereniging LTC Keenenburg kennis gemaakt met tennis. Onder leiding van Clenn de Jong van &Tennis Academy en een aantal vrijwilligers van de club, hebben de kinderen leuke oefeningen en spelletjes gedaan. Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Speciaal voor de kinderen die tennis een leuke sport vinden is er de cursus 'Tennis for Kids'. 15 lessen voor €100,- inclusief een Babolat tennisracket!! Tennis for Kids is bedoeld voor beginnende jeugd t/m 10 jaar. De kinderen hoeven voor deze kennismakingscursus nog geen lid te zijn van de vereniging. Aanmelden kan via deze site (inschrijven). Ook kunt u het contactformulier invullen of bellen naar &Tennis Academy: 0623713937.

Scholentennis1