Nieuws

Schrijf je nu in voor tennislessen bij LTC Keenenburg in de zomer

De inschrijving voor tennislessen in het zomerseizoen bij LTC Keenenburg is geopend. De zomertrainingen starten in de eerste week van april. U kunt weer kiezen uit verschillende lespakketten en u kunt zich als groep of individueel aanmelden. Geef uw wensen aan en wij zoeken voor u de beste oplossing. Aanmelden kan via deze site door links in het menu te klikken op 'inschrijven zomer'.

Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.

Trainersteam &Tennis Academy

Karel, Raoul en Yoran

 

Ga met ons mee op tennisreis van 27 maart t/m 3 april 2017

In samenwerking met Top of Sports en VakantieXperts van der Werf organiseert &Tennis Academy een 8-daagse tennisreis naar Turkije. Van 27 maart t/m 3 april 2017 gaan we met een groep tennisliefhebbers naar een hele mooie locatie aan de Turkse kust. We gaan daar een paar uur per dag trainen (op de koelere momenten) en daarnaast genieten van een heerlijke vakantie en lekker eten. Er staan onder meer technische trainingen, videoanalyses en onderlinge wedstrijden op het programma. De ultieme voorbereiding op het nieuwe tennisseizoen!

Reisinformatie

Data: maandag 27 maart t/m maandag 3 april 2017;

Bestemming: Limak Arcadia Belek; 5-sterren toplocatie direct aan de Turkse kust; op Zoover.nl beoordeeld met een 9,1;

Vluchtinformatie*: volgt zsm;

Prijs: €699,- p.p. voor een 2-persoonskamer. De prijs is inclusief vliegreis, verblijf all-inclusive resort, tennislessen, luchthavenbelasting en administratiekosten.

Overige informatie:

We kunnen de gehele dag beschikken over een aantal hardcourt tennisbanen. Trainingen worden verzorgd in de ochtend en einde van de middag, op de koelste momenten van de dag. U traint 2-4 uur per dag en daarnaast kunt u zelf, indien gewenst, nog extra uren maken.

De reis wordt begeleid door professionele en gelicenceerde tennistrainers. Zij zijn tevens de reisleiding en u kunt bij hen terecht met al uw vragen. Daarnaast kunnen zij, indien gewenst, leuke uitstapjes en excursies voor u regelen.

Verbeter je tennisspel en geniet van een heerlijke vakantie! Je gaat al met ons mee voor €699,- (all-inclusive). Meld je aan of stel een vraag via www.topofsports.nl of stuur ons een email via yoran@entennisacademy.nl.

*vliegtijden onder voorbehoud

Flyer

Jeugdactie LTC Keenenburg met gratis tennisracket

Voor nieuwe jeugdleden van LTC Keenenburg is er een mooie actie. Ontvang een jaar lidmaatschap van de club en een gratis tennisracket. Vul een inschrijformulier in via 'LTC Keenenburg > aanmelden tennislessen' om gebruik te maken van deze actie en vermeldt 'jeugdpakket' bij opmerkingen.

Jeugdpakket

Schrijf je nu in voor tennislessen in de najaars- en winterperiode (oktober 2016 t/m maart 2017)

De inschrijving voor tennislessen in het najaar is weer geopend! Het enthousiaste trainersteam van &Tennis Academy staat weer klaar om vanaf oktober jullie tennislessen te verzorgen.

Om digitaal in te schrijven klik je op 'inschrijven winter'. Stuur voor meer info een email naar yoran@entennisacademy.nl of bel 0623713937.

Je kunt je met een groepje inschrijven, maar ook alleen. Wij zoeken dan naar een passende oplossing voor je tennislessen.

We hopen jullie allemaal te zien in oktober!

 

Extra inlooptrainingen voor jeugd

In de weken voor de start van het nieuwe lesseizoen organiseert &Tennis Academy drie extra inlooptrainingen voor alle jeugd van LTC Keenenburg. Met het deelnemen aan deze inlooptrainingen kun je punten verdienen. Aan het einde staat er voor de speler met de meeste punten een leuke prijs te wachten.

Het puntensysteem werkt als volgt. Per inlooptraining waar je aanwezig bent verdien je 5 punten. Tijdens de trainingen speel je verschillende korte wedstrijdjes tegen andere jeugdspelers. Meestal speel je tegen spelers van je eigen niveau, soms heb je misschien een makkelijke of een moeilijke tegenstander. Wanneer je een wedstrijdje verliest verdien je 1 punt. Bij een gelijkspel ontvang je 2 punten. En bij een gewonnen wedstrijdje verdien je 3 punten. Na drie weken maken wij de balans op en krijgt de speler met de meeste punten een prijsje. En…. Door drie keer aanwezig te zijn verdien je dus al 15 punten!!

De trainingen worden gegeven op:

Dinsdag 22 september 16u00 – 17u30;

Dinsdag 29 september 16u00 – 17u30;

Dinsdag 6 oktober 16u00 – 17u30.

De inlooptrainingen zijn GRATIS, dus mis ze niet. Wel hopen wij dat jullie natuurlijk allemaal weer van de partij zijn bij de tennislessen in het najaar en de winter. Deze lescyclus start in de week na de inlooptrainingen en je kunt je via deze site (inschrijven winter) aanmelden.

Graag horen wij van jullie even van te voren wanneer jullie van plan zijn te komen. We kunnen dan alvast een indeling maken. Mocht je toch onverhoopt een keer niet kunnen of toch een keer extra mee willen doen, is dat geen probleem. Stuur dus zo snel mogelijk even een email naar yoran@entennisacademy.nl met de data van de trainingen waar jij bij wil zijn!

 

Extra wedstrijdtrainingen in maart

Op zaterdag 14 en 21 maart organiseren wij twee extra wedstrijdtrainingen ter voorbereiding op de competitie en/of toernooien, waarin het spelen van enkelspel en/of dubbelspel centraal staat.

De volgende trainingen staan op deze data op het programma:

12-13uur volwassenen;

13-14uur volwassenen;

14-15uur jeugd.

Kosten voor deze twee trainingen (14 én 21 maart) van een uur bedragen 10euro p.p. (betalen bij aanvang). Er kunnen maximaal 10 personen per uur deelnemen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar yoran@entennisacademy.nl. Geef daarbij (volwassenen) even aan naar welke aanvangstijd (12u00 of 13u00) je voorkeur uit gaat.

 

Inschrijving zomerseizoen 2015 geopend

Vanaf heden is inschrijvingen voor de zomerlessen weer mogelijk. Zoals elk jaar is er een ruime keuze voor alle leden. Voor alle trainingen (behalve de 'proeflessen' en de eerste cursus 'Tennis for Kids') geldt dat lidmaatschap bij LTC Keenenburg verplicht is. De trainingen starten begin april! Klik op 'inschrijven zomer' voor het digitale inschrijfformulier.

 

Jeugd van LTC Keenenburg wordt steeds beter!

De jonge jeugd van LTC Keenenburg wordt steeds beter. Ook tijdens de winterperiode wordt er, soms door weer en wind, hard getraind op de buitenbanen van de club. Vanaf april zijn er ook weer twee jeugdteams die uit gaan komen voor de club in de voorjaarscompetitie.

Kom gerust eens langs om te kijken. Er wordt in de winterperiode lesgegeven op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Op de foto ziet u Anastasia Knijnenburg in actie tijdens een training. Ga zo door Anastasia!

Anastasia  

 

Wedstrijdtraining en 5km hardlopen

Op 13 december stond er een wedstrijdtraining op het programma, waarin een aantal spelers onderlinge wedstrijden hebben gespeeld. Na afloop van de wedstrijden hebben de spelers zich extra in het zweet gewerkt door 5 km hard te lopen. Hieronder de resultaten en foto's:

Uitslagen wedstrijden:
Jeroen - Tessa 4-6 2-6
Arnoud - Alwin 6-2 2-6 6-4

Uitslag 5km hardlopen:
Yoran 21.28min
Alwin 24.30min
Arnoud 24.32min
Jeroen 28.10min

Wedstrijdtraining Hardlopen

 

Clinic voor kinderen buitenschoolse opvang

Op 11 september heeft &TennisAcademy een nieuwe kennismakingscursus voor kinderen van Kinderopvangorganisatie 't Kickertje afgetrapt met een clinic voor 14 kids. Bij prachtig zonnig weer hebben de kinderen spelletjes gedaan, de basisslagen geleerd en zelfs al rally's gespeeld!

clinic
clinic1

 

Scholentennis bij LTC Keenenburg

Op 1 april stond weer het jaarlijkse scholentennis op het programma. Kinderen van de basisscholen uit Schipluiden hebben op de banen van tennisvereniging LTC Keenenburg kennis gemaakt met tennis. Onder leiding van Clenn de Jong van &Tennis Academy en een aantal vrijwilligers van de club, hebben de kinderen leuke oefeningen en spelletjes gedaan. Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Speciaal voor de kinderen die tennis een leuke sport vinden is er de cursus 'Tennis for Kids'. 15 lessen voor €100,- inclusief een Babolat tennisracket!! Tennis for Kids is bedoeld voor beginnende jeugd t/m 10 jaar. De kinderen hoeven voor deze kennismakingscursus nog geen lid te zijn van de vereniging. Aanmelden kan via deze site (inschrijven). Ook kunt u het contactformulier invullen of bellen naar &Tennis Academy: 0623713937.

Scholentennis1